Bilpleie i Oslo og priser hos Black Diamond Foliering Studio

Hold bilen din beskyttet mot steinsprut og riper med vår PPF (Paint Protection Film) folieringstjeneste hos Black Diamond Foliering Studi

Om Oss - Din trofaste partner i bilpleie i Oslo

Ved Black Diamond Foliering Studio er vi stolte av å være din foretrukne partner for bilpleie i Oslo. Vår reise begynte med en lidenskap for biler og en forpliktelse til å levere overlegen service til bilentusiaster i Oslo og omegn. Gjennom årene har vi utviklet en omfattende forståelse og ekspertise innen bilpleie, noe som gjør oss til et pålitelig valg for alle dine bilpleiebehov.

 

Våre bilpleie tjenester

 

Vi tilbyr en bred rekke bilpleie tjenester designet for å forbedre utseendet og beskytte verdien av kjøretøyet ditt. Våre tjenester inkluderer, men er ikke begrenset til, bilfoliering, solfilm, polering, og PPF foliering. Vår tilnærming er alltid skreddersydd til den enkelte kundes behov, og vi streber etter å levere resultater som overgår dine forventninger.

 

Bilpleie priser

 

Vi forstår at kostnad er en viktig faktor når du velger en bilpleiepartner. Derfor er vi forpliktet til å tilby konkurransedyktige bilpleie priser uten å kompromisse med kvaliteten på vårt arbeid. Våre priser reflekterer den høye standarden av våre tjenester og den varige verdien vi bringer til kjøretøyet ditt.

 

Dedikert team

 

Vårt team av erfarne og kunnskapsrike bilpleieeksperter er dedikert til å levere enestående kundeservice og fantastiske resultater. Vi er kontinuerlig opplæring og oppdatering på de nyeste teknikkene og produktene i bransjen for å sikre at vi alltid tilbyr deg den beste servicen mulig.

Ta steget mot en bedre bilpleieopplevelse med Black Diamond Foliering Studio. Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon og la oss vise deg hvordan vi kan transformere og beskytte bilen din med våre profesjonelle bilpleie tjenester i Oslo.

Vår Historie

Vårt engasjerte team hos Black Diamond Foliering Studio har vært basert i Oslo siden starten i 2009. Gjennom årene har vi spesialisert oss i å tilby en rekke tjenester som solfilm, lakkbeskyttelsesfilm, helfoliering, og bilstylinginteriør, med mer. Vi har hatt gleden av å jobbe med et bredt spekter av luksusbiler, inkludert Tesla Model S, X og 3, Lamborghini, Ferrari, Mercedes-Benz, BMW, blant andre.

 

Våre installatører har verdifull erfaring som de har samlet fra arbeid hos noen av de beste folieringstilbyderne i Norge og Moskva. Dette har gitt oss et solid fundament av kunnskap og ferdigheter, som vi bruker for å levere overlegen service til våre kunder.

 

Vi er dedikerte til å bruke bare de beste materialene i markedet for å garantere holdbarhet og estetisk tiltrekning.

 

Derfor har vi valgt å samarbeide med anerkjente leverandører som 3M, Avery Dennison, KPMF og mange flere. Vi er også stolte over å være offisielle installatører av kvalitetsprodukter fra Skyfol.

 

Vi står bak kvaliteten på arbeidet vårt, noe som reflekteres i de robuste garantitilbudene vi gir til våre kunder: en livstidsgaranti på solfilm, 5 års garanti på foliering, og 10 års garanti på STEK lakkbeskyttelsesfilm. Med disse garantiene ønsker vi å gi våre kunder full tillit i de tjenestene vi tilbyr.Hver jobb vi fullfører blir forseglet med vårt garantimerke, som er et tegn på kvalitet og pålitelighet.

 

Vi i Black Diamond Foliering Studio er forpliktet til å levere overlegen bilpleie og kundetilfredshet. Det er denne dedikasjonen som gjør oss til et svært attraktivt valg for bilentusiaster i Oslo og omegn.

Visjon

Hos Black Diamond Foliering Studio streber vi etter å være det foretrukne valget for bilpleie og -beskyttelse i Oslo. Vi er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet som ikke bare møter, men overgår kundens forventninger. Vår visjon er å fortsette å vokse, innovere og sette standarden for bilfoliering og beskyttelsestjenester, samtidig som vi opprettholder vår forpliktelse til kundetilfredshet og bærekraftige praksiser. Gjennom kontinuerlig læring og forbedring, ønsker vi å styrke vårt omdømme som en pålitelig og respektert aktør i bransjen, og skape varige forhold til kundene våre

 

Foliering av bil Oslo - Besøk Black Diamond Foliering Studio for premium bilfoliering, solfilm, og poleringstjenester som forvandler og beskytter bilen din med overlegen kvalitet.

Misjon

Vår misjon hos Black Diamond Foliering Studio er å tilby overlegen bilpleie og beskyttelsestjenester som forbedrer og bevarer estetikken og funksjonaliteten til kjøretøyene til våre kunder. Vi er forpliktet til å bruke høykvalitets materialer og den nyeste teknologien for å levere resultater som våre kunder kan være stolte av. Gjennom etisk forretningsførsel, profesjonalitet og kontinuerlig opplæring, streber vi etter å bygge et team av dedikerte og dyktige fagfolk som opprettholder de høyeste standardene for kvalitet og kundetilfredshet. Samtidig ønsker vi å bidra positivt til samfunnet og miljøet ved å følge bærekraftige praksiser og fremme miljøbevissthet i alt vi gjør

Merker vi samarbeider med

Det som er listet her er bare en liten del av merkene vi samarbeider med.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer