top of page

VI TILBYR TJENESTER MED KVALITET

IMG_3968.JPG
IMG_3953.JPG
IMG_3957.JPG
IMG_3956.JPG

Med livstidsgaranti på solfilm, 5 års garanti på foliering og opp til 10 års garanti på SKYFOL lakkbeskyttelsesfilm, er vi ganske sikre på at våre kunder finner oss svært attraktive. Alle våre jobber blir forseglet med vårt garantimerke.

Vi bruker kun de beste leverandørene i markedet: 3M, Avery Dennison, KPMF og mange flere.

 

Black Diamond er eksklusiv distributør av SKYFOLs produkter i Norge og våre  montører er autoriserte av dem og har lang erfaring med å montere deres produkter. 

 

SKYFOL har produsert folieprodukter i over  35 år og deres PPF-folie er av svært høy kvalitet, har god holdbarhet, veldig blank og er den eneste med Hydrofobisk coating bakt inn i filmen.

Vi tilbyr følgende tjenester:

Reduser innsyn og solvarme med solfilm. Vi har ulike graderinger av lysinnslipp som vil oppgradere utseende på din bil. Vi har lang erfaring med soting av ruter på ulike biler og hjelper deg gjerne med å finne riktig oppsett til din bil. Vår solfilm kommer med livstidsgaranti.

Fjern alle chrome-detaljer på bilen din med Chrome Delete. Vi folierer lister, håndtak, emblemer og andre chrome-detaljer på din bil. Velg mellom matt eller blank svart farge.

Ønsker du ny farge på bilen og mindre vedlikehold av lakken? Da er helfoliering en god løsning. Med foliering beskytter du originallakken mot slitasje, riper, steinsprut og andre potensielle skader. Folien er enkel å fjerne, hvis du vil ha tilbake originalfargen eller skal selge bilen. 

Beskytt lakken din mot steinsprut, salt, asfalt og insekter med klar lakkbeskyttelsesfilm fra SKYFOL. Vår beskyttelsesfilm er selvreparerende og har opp til 10 års garanti. I tillegg vil bilen din være enklere å vaske og holde seg ren lenger. Velg mellom hel- eller delbeskyttelse av bilen din.

Beskytt lyktene dine mot steinsprut samtidig som du oppgraderer utseende med toning av lykter. Vi bruker tonet beskyttelsesfilm som er selvreparerende på lykter fra SKYFOL

Vil du endre farge eller beskytte deler av bilens interiør? Vi gjør foliering av interiør. Velg mellom ulikt materiale, farge og finish.

Har bilen din mistet glansen?
Eller ser den matt ut?
Vi gir bilen din dypere og blankere finish med vår polering. 

Beskytt bilen din med Ceramic Coating. Vi legger på et slitesterkt lag som beskytter bilen din i lang tid. Det harde belegget danner motstand mot riper og gjør bilen enklere å vaske. Vår Ceramic Coating har 2 års garanti.

Har du spørsmål om pris, bestilling eller lignende?

bottom of page